Για Εμάς

Μάθετε για το τυπογραφείο μας

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ποιοί Είμαστε

Το Τυπογραφείο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ υφίσταται από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, όταν ο πατέρας Τηλέμαχος Κρόμπας το ιδρύει στο κέντρο της Αθήνας. Στα μέσα της δεκαετίας 1980 μεταφέρεται στο Ηράκλειο Αττικής και από το 1991 στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο.

Το 2000 η επιχείρηση μεταβιβάζεται στους γιούς του Τηλέμαχου Κρόμπα, Αντώνη και Παναγιώτη, και έκτοτε η επιχείρηση αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς τόσο σε πελατολόγιο όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό με γνώμονα πάντα την σύγχρονη τεχνολογία, την άμεση εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Βασικά Στοιχεία

Στο τυπογραφείο «Τηλέμαχος» αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις διαφόρων εντύπων σε προϊόντα χαρτιού ή παράγωγά του, όπως είναι τα αυτοκόλλητα, το συνθετικό χαρτί κ.ά..

Δεν αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις σε ύφασμα, μέταλλο, ξύλο, γυαλί κ.λπ.

Υπολογίζουμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά εκτύπωσης τηλεφωνικώς ή με email. Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, καλό είναι να γνωρίζετε κάποιες τεχνικές προδιαγραφές για τον προσδιορισμό της σωστής οικονομικής προσφοράς. Συγκεκριμένα χρειάζεται να γνωρίζετε κάποια βασικά στοιχεία όπως: